KSSS jagar slutsegern i Allsvenskan

Efter en fantastisk segling på lördagen i fantastiska förhållanden i Långedrag jagar KSSS lag nu Cape Crow och därmed slutsegern i årets Allsvenskan Segling. I lördagens sju seglingar vann Micke Lindqvist och hans besättning sex och kom tvåa i en.

- Fredagen började i moll, med dålig timing i en start som ledde fram till en situation där vi fick ett straff, berättar Mikael.Fredagens fyra segling resulterade i serien 3-5-2-1 och det var ett revanschsuget KSSS-gäng som kom till start på lördagen i mycket fina, soliga, förhållanden och 10-12 m/s.

- Under lördagen har vi seglat i dur med mycket bra fart på både kryss och läns. Och vi vann samtliga race bortsett från en tvåa, säger Mikael och fortsätter:

- Vi leder regattan totalt, men kråkorna har fortfarande ett grepp om totalen. Morgondagen sägs bjuda på lätta och växlande förhållanden, så det inhyser hopp om att vi får möjligheter att rycka lite.

I KSSS starka lag ingår, förutom Mikael Lindqvist, även Peter Thorwid, Therese Antman, Mathias Hermansson och Alexander Persson.

Läs mer på www.allsvenskansegling.se