KSSS Årsmöte

Onsdag 18 januari samlades runt 160 medlemmar till KSSS Årsmöte 2017. Mycket fanns på agendan men mötet flöt på helt smärtfritt under ordföranden Staffan Saléns professionella och humoristiska ledning.

Bakom kulisserna hade Lotta Ridelberg och många andra på kansliet gjort ett fantastiskt jobb för att mötet och den efterföljande middagen på Moderna Museet skulle bli precis så trevlig, intressant och lyckad som alla hoppats på.

Som vanligt hyllades en mängd seglare, funktionärer och andra i vår omgivning för goda och uppoffrande insatser under året.

Under kvällen presenterades fler glada nyheter från scenen. Bland annat berättade KSSS samtliga fyra seglare från OS i Rio (Josefin Olsson, Jesper Stålheim, Anton Dahlberg och Fredrik Bergström) att de alla tänker satsa på att ta sig till OS i Tokyo 2020.

Även KSSS nya klubbdirektör Stefan Rahm och sportchef Alberte Lindberg blev presenterade och fick berätta om sina tankar om KSSS framtid.

KSSS fotograf Malcolm Hanes var aktiv under hela kvällen och vi kommer mycket snart att presentera ett bildspel från både Årsmötet och den efterföljande middagen här på hemsidan.