Partners

KSSS Business Cup 2016

KSSS sponsorer, samarbetspartners och inbjudna företag välkomnas till KSSS mötes- och partnerseglingar under namnet KSSS Business Cup.

Skeppsholmen 30 juni och 1 juli under ÅF Offshore Race.

KSSS Business Cup är utmärkt tillfälle för företag att bjuda sina anställda och kunder till spännande och relationsskapande dagar med segling som mötesplattform.

I KSSS Business Cup ingår fyra event, två förmiddagar och två eftermiddagar på Skeppsholmen, Stockholm i samband med ÅF Offshore Race den 30 juni och 1 juli 2016. Under respektive event kommer de medverkande lagen att erbjudas möjligheter till att skapa nya affärsrelationer samt testa på segling i raceformat ombord på sex specialbyggda kappseglingsbåtar från AtSea Events.

Alla kan delta och ingen tidigare seglingserfarenhet krävs. Ombord på varje båt finns en erfaren coach som säkerställer att alla lagen tar sig runt banan så snabbt och effektivt som möjligt. Under tävlingen har vi speakers i land som kommenterar racen och håller stämningen på topp. Dagarna kantas med mingel, tilltugg, dryck och prisutdelning. 

Format och program

Banan är en krysslänsbana och varje race tar cirka tio minuter att segla (3 - 6 race per lag vid respektive event). Vi lägger banan så nära land det går, så att det är enkelt att följa tävlingen från kajkanten. Och vi genomför snabba byten av lagen på vattnet mellan racen med RIB-båtar vid behov.

Exempel på program (detaljerat program och information skickas vid intresseanmälan):

EVENT FÖRMIDDAG 30 JUNI ELLER 1 JULI UNDER ÅF OFFSHORE RACE
11:30 KSSS och AtSea Events hälsar välkomna, mingel med dryck och tilltugg. Presentation av seglingsaktiviteten av AtSea events.
12:30 Start av dagens första race.
14:30 Seglingarna avslutas följt av "The Business Meeting” - mingel, nätverkande och inspiration.
15:30 Prisutdelning.
EVENT EFTERMIDDAG 25 ELLER 26 JUNI UNDER ÅF OFFSHORE RACE
14:30 KSSS och AtSea Events hälsar välkomna. "The Business Meeting” - mingel, nätverkande och inspiration.
15:30 Presentation av seglingsaktiviteten av AtSea events.
16:00 Start av dagens första race.
18:00 Seglingarna avslutas följt av mingel och tilltugg.
19:00 Prisutdelning.

Rekommenderad klädsel

Ledig klädsel och gymnastikskor rekommenderas. Flytvästar finns på plats samt vid regnstänk finns även seglarställ att låna.

Pris och anmälan

Eventen i Race Village 30 juni och 1 juli under ÅF Offshore Race sker mot en avgift av 1595 kr per person för KSSS officiella sponsorer. Priset för företag utanför KSSS partnergrupp är 1 995 kr per person. I priset ingår segling, tilltugg med dryck, "The Business Meeting” - mingel, inspiration och prisutdelning. 

För bokning och vid frågor vänligen kontakta Ina Persson på KSSS
ina@ksss.se tel 070 494 86 81.

För intresseanmälan, klicka på knappen nedan.

Samtliga priser är exklusive moms.

Intresseanmälan

Kungliga Svenska Segelsällskapet & AtSea Events hälsar Er varmt välkomna till en spännande och inspirerande dag under ÅF Offshore Race 2016!

För ytterligare information klicka här.

Ansvarig redaktör KSSS-Publicerad 2014-04-08