KSSS Höstmix

KLASSER: SRS DISTANS, DOUBLEHANDED MIX
DATUM: 15 SEPTEMBER
PLATS: SALTSJÖBADEN
INBJUDAN: KSSS HÖSTMIX
DELTAGARE: KSSS HÖSTMIX

Höstmix - säsongsavslut

Avsluta säsongen med att kappsegla tillsammans med din käresta seglarvän. KSSS introducerarade förra året en shorthand kappsegling inomskärs med mixad besättning som föll väl ut.

Vi kör igen!

Kappseglingen Höstmix är tänkt att vara en bra avslutning på seglingssäsongen där kvinna och man tävlar tillsammans med målsättning att kombinera spännande kappsegling med trevligt umgänge och god middag.

Vi planerar för ett all-inclusive arrangemang där det mesta ingår i anmälningsavgiften: startavgift, hamnavgift i Saltsjöbaden lördagsöndag,priser och middag. Prisutdelning sker under middagen och vi kommer att dela ut pris till vinnaren men även priser i andra prestationsbaserade kategorier somtävlingsledningen utser.

Vi tävlar i SRS och det kommer att vara möjligt att anmäla sig med eller utan undanvindssegel. Vi startar med jaktstart och
planerar för en distansbana som tar cirka 4-5 timmar att segla med beräknad målgång vid KSSS Saltsjöbaden cirka kl 16. Banan kommer att vara en blandning av fasta märken, öar och tydliga utlagda märken.Vi kommer att informera om bansträckningen i god tid före den aktuella helgen så det finnsgott om tid för den mixade besättningen att tillsammans förbereda sin navigering.

KSSS hoppas Höstmix skall intressera er som sällan har chans att segla tillsammans.

Inbjudan och anmälan samt information om hamnplatser kommer kontinuerligt att uppdateras