KSSS Indian Heat Regatta by Aruba

KLASSER: SRS BANKAPPSEGLING (SRS > 1,00)
DATUM: 15-16 SEPTEMBER
PLATS: SALTSJÖBADEN
INBJUDAN: KSSS INDIAN HEAT REGATTA by ARUBA
  Ändring Nr1 Inbjudan
ANMÄLAN: KSSS WEBBSHOP
DELTAGARE: KSSS INDIAN HEAT REGATTA by ARUBA
FÖRTÖJNINGSPLAN: FÖRTÖJNINGSPLAN
SEGLINGSFÖRESKRIFTER: KSSS INDIAN HEAT REGATTA by ARUBA
RESULTAT:

FINAL

BILDER:

BILDER INDIAN HEAT REGATTA by ARUBA

SRS-regattan som är här för att stanna

Indian Heat är KSSS säsongsavslutning för kölbåtskappseglingen i Stockholm precis som KSSS Vårrulle är uppstarten på säsongen. Regattan som fram till 2016 hette Höstcupen, har en lång tradition inom Sällskapet.När Höstcupen gjorde nystart 2016 valde viatt lansera den som SRS-bankappsegling då det endast finns ett fåtal tillfällen i Stockholm för kölbåtar att kappsegla på kryss/läns bana.

2017 döptes regattan om till Indian Heat med fokus på större och snabbare båtar med SRS tal >1.0 med målsättningen att locka destörsta och snabbaste båtarna. Indian Heat är även i år en två dagarsregatta med kappsegling på hög nivå på klassiska Baggensfjärden och en trevlig social inramning vid KSSS anläggning i Saltsjöbaden.

Vi upprepar förra årets succé i Seglarvillan med frukost, after sail och regattamiddag på lördagkvällen och till årets regatta kommer vi introducera några överraskningar och nyheter så håll utkik på KSSS hemsida och isociala media.

Inbjudan och anmälan samt information om hamnplatser kommer kontinuerligt att uppdateras

 

Tävlingens Partners

Aruba, Hewlett Packard Enterprise och Tech Data arbetar tillsammans för att förse dig med intelligenta lösningar inom IT och är titelpartner till Indian Heat Regatta. Aruba/TechData står som värdar under regattan och bjuder på frukost till alla seglare, goodiebag och fina produkter till prisbordet. Ta chansen och träffa dem under helgen.
Aruba, Hewlett Packard Enterprise och Tech har ett nära samarbete och vi bygger ständigt vidare på vår långa relation. Ingen annan distributör är mer sammanlänkad med HPE och Aruba än Tech Data, vilket gör det möjligt för våra kunder att dra nytta av våra kombinerade styrkor för att identifiera, utveckla och leverera alla typer av IT-möjligheter. Arubas lösningar gör det möjligt för företag att skapa nätverk som levererar utmärkt anslutning för kunderna, och som även stödjer tillväxt, säkerhet, mobilitet och IoT. Idag är inte nätverk bara en anslutning utan det är en kreativ lösning som ska passa en bredd av devices, användare och miljöer. ”The invisible network is as obvious as the air we breathe - Always available.” Få vind i seglen och känn friheten med Arubas lösningar powered by Tech Data.