KSSS Eskaderseglingar 2018

KSSS erbjuder flera härliga eskadrar 2018; en weekendeskader, två sommareskadrar, en tjejeskader och dessutom en möjlighet att eskadersegla i den härliga skärgården runt Trogir, Kroatien! En chans att verkligen uppleva något unikt!

En eskader sätter lite fart på semestertillvaron. Vi ordnar aktiviteter och barnen lär känna nya seglarkompisar som räcker hela året om, i flera år. Eskadersommaren 2018 startar redan till Kristi himmelsfärdshelgen, då det finns möjlighet att prova på eskaderseglandet under några sköna dagar i slutet av maj.

Veckan 28 – efter att ÅFOR-båtarna gått i mål - startar två familjeeskadrar; en österut till Åland och en söderut. Eskadern söderut brukar normalt sikta mot Öland, men årets program är ännu inte helt bestämt.

Sommaren avslutas med en tjejeskader, preliminärt i slutet av augusti. Då finns möjligheten att segla ihop med andra tjejer som gillar att segla i skärgården! Till tjejeskadern är alla tjejer välkomna, oberoende av tidigare erfarenhet. I år genomför KSSS dessutom en weekendkurs med fokus på långsegling. En perfekt uppladdning inför sommarens seglingar!

Alla eskadrar bjuder på speciella smultronställen att besöka, men viktigast när vi seglar med ungar är… att ungdomarna är med. Vi vet vad som får barn och tonåringar att hänga med på båten, ha kul och komma med ombord även nästa sommar. Vi badar, lekar, seglar jolle, badar, spelar kort, kapsejsar, lär oss knopar, badar, busar, paddlar gummijolle... och får nya kompisar att dela segling och sjölivet med.

Viktigast när vi seglar med familjer är att ungarna har kul. Vi besöker fina gästhamnar och naturhamnar, där vi kan samlas på berget, grilla tillsammans och har chansen att sitta och filosofera till långt efter solen gått ned.

Ge dina barn ett härligt seglingsminne! Segla med KSSS familjeeskadrar!

Sommarens eskadrar

2018 års eskaderprogram:

 • Weekendeskader i Stockholms skärgård, Kristi himmelfärdshelgen 9–13 maj.
  Läs mer >>
 • Medelhavseskader i Kroatien. Tillsammans med Poseidon /Dream Yacht Charter anordnar vi en familjeeskader i den härliga skärgården runt Trogir. Vecka 26, 23-30 jun.
  Läs mer >> och anmäl er hos Poseidon / Dream Yacht  
 • Familjeeskader söderut ”Med ungdomar ombord”. Vecka 28, 9-15 juli.
  Läs mer >>
 • Familjeeskader norrut ”Med ungdomar ombord”. Vecka 28, 9-15 juli.
  Läs mer >> 

Se bilder från tidigare eskadrar på Facebooksidan KSSS Eskader

Läs här om säkerhet när man seglar KSSS eskader.