Medlemsmingel 9 oktober

Kära segel- och motorbåtsentusiaster!

Varmt välkomna till höstens första medlemsmingel på Klubbarnas Klubb där vi har möjlighet att prata om sommarens bravader på havet och framtida spännande båtprojekt.

Som en extra krydda för kvällen har vi det stora nöjet att få mingla och lyssna till några av KSSS kvinnliga elitseglare bl.a Julia Gross och Cecilia Jonson m fl. De kommer att berätta om segling på världsnivå och slå ett slag för fler tjejer i seglingen. Ett tillfälle du inte får missa.

Välkomna; tisdagen den 9:e oktober mellan 18:00-19:30

Kostnaden är 100:- per person som betalas på plats.Dock måste man föranmäla sig (senast 3/10), vilket görs per e-post till: [email protected] .
Vi ser till att det finns god dryck och en god smörgås.
Meddela eventuell allergi i anmälan.


Koordinater till Klubbarnas Klubb vid Nya Djurgårdsvarvet: Ni kan antingen gå in via Beckholmsvägen och gå in på området via restaurang Oaxen. Alternativt via Lilla Allmänna Gränd (som går igenom Gröna Lund). KK är belägen en trappa upp i gula byggnaden på kullen i mitten av varvsområdet (skyltar finns).

Vi vill härmed även påminna alla medlemmar om möjligheten att hyra lokalen för egna ändamål eller företagsarrangemang. Se mer information på www.klubbarnasklubb.se


Hjärtligt välkomna!


Christer Salén    Gustaf Johnson      Patrik Salén      Erik Salén         Peter Sandstedt
Ordf. GSYS        Ordf.SYK                Ordf. KSSS       Styrande Örn    Ordf. KMK