Eskaderprogram 2022

KSSS Långseglingskommitté arrangerar flera spännande eskadrar med start i Stockholms skärgård sommaren 2022.

KSSS Familjeeskader i Stockholms skärgård 10-17 juli (vecka 28) 
Vår familjeeskader i Stockholms skärgård under vecka 28 riktar sig till familjer som seglar med barn i alla åldrar. Max 7 deltagande båtar. Läs mer här.

KSSS Pirateskader 10-17 juli (vecka 28) 
Vår pirateskader riktar sig till båtar som seglar med barn i åldern 4-10 år ombord. Syskon i annan ålder är självklart välkomna men aktiviteterna är anpassade för denna ålder. Max 7 deltagande båtar. Läs mer här

KSSS Eskader mot Åland och Finland 10-20 juli (vecka 28-29)
Häng med på en något längre KSSS-eskader via Åland, mot Helsingfors, och sedan kanske vidare mot Tallinn, Dagö och Ösel. Läs mer här. 

KSSS Familjeeskader - dit vinden blåser och solen värmer 10-17 juli (vecka 28) 
Denna eskader riktar sig till familjer som seglar med barn (11-16 år) ombord. Det blir en klassisk familjeeskader med fokus på att ha trevligt tillsammans och ge våra barn ett minne för livet. Max 7 deltagande båtar. Läs mer här. Denna eskader är nu fullbokad, men det går bra att visa sitt intresse genom att göra en köanmälan. Vi arbetar aktivt med att stärka upp med fler eskaderledare för att kunna sjösätta ytterligare en eskader. 

 

Dessutom arrangerar vi två stycken weekendeskadrar.

KSSS weekend (prova på eskader) 27-29 maj 2022
Ni som inte varit på eskader och vill prova på eskadersegling är denna helgsegling ett ypperligt tillfälle. Läs mer här.

KSSS Hösteskader 9-11 september 2022
En härlig hösteskader i Stockholms mellanskärgård helgen 9-11 september 2022. Läs mer här.

 

Gör din anmälan redan idag genom att klicka på "Eskaderanmälan 2022" i vänstermenyn eller klicka här. Vi har ett begränsat antal platser i år.

 

Om du har frågor, så finns kontaktuppgifter till eskaderledarna i eskaderprogrammen. Du kan också maila [email protected] eller ringa Långseglingskommitténs ordförande Mark Hallquisth, 0722- 450 372 om du har andra frågor om att segla eskader med KSSS.

KSSS följer noggrant utvecklingen av Covid-19 och de direktiv som Folkhälsomyndigheten (FHM) och andra relevanta myndigheter lämnar. Vi hoppas att situationen snart ska förbättras men är samtidigt beredda att med kort varsel ändra och justera de eskadrar som idag är planerade. Det är viktigt att vi tillsammans tar ansvar för och begränsar smittorisken som Covid-19 medför.

Vi letar hela tiden efter nya eskaderledare. Är du nyfiken på om detta skulle kunna vara något för dig så hör av dig till oss så snart som möjligt.

Vi ses i sommar!