Nystart för Gotland Runt 2021

Seglingssäsongen 2020 börjar lida mot sitt slut, åtminstone uppe i Stockholmstrakten. Nu när säsongsfinalen för segling i Sverige, Mästarnas Mästare seglats i Marstrand kan vi konstatera att säsongen 2020 kommer förmodligen inte gå till historien som den mest spännande, förutom kanske för shorthanded-communityn. Så låt oss därför vända blad och blicka framåt. Det finns massor med spännande saker att berätta om Gotland Runt 2021.

Den enskilt största förändringen vid den här tidpunkten är att KSSS jobbar hårt med en ny plats för starthamnen, från Skeppsholmen till Djurgården. Syftet med detta är att få till ett bättre lämpat evenemangsområde men också att förlänga användningen av hamnen och på så sätt får ett mer hållbart event.

Vidare jobbar vi vidare med ett uppdaterat tracking och live-resultatsystem. Många, inklusive vi själva, var inte nöjda med lösningen som vi testade 2019, varför vi jobbar vidare med frågan kring liverapportering och hoppas att kunna presentera en ny lösning inom kort.

Håll er gärna uppdaterade via hemsidan eller våra sociala mediekanaler. Inbjudan och anmälan kommer ut inom kort. Vi lovar att det kommer massor med spännande läsning här på sidan under de mörka månaderna så att vi håller våra drömmar vid liv!

Vi ses på vattnet 2021!

Iohn Ryott
KSSS informationskommitt