Medlemsinsamling KSSS Djurgårdshamn

KSSS Djurgårdshamn är på god väg att bli verklighet. Säsongen 2021 har vi haft en tillfällig hamn som fungerat som gäst- och evenemangshamn. Nu vill vi ta nästa steg, och etablera den som en permanent KSSS hamn. Men vi behöver din hjälp för att vi skall förverkliga drömmen.

Vi hoppas att ni dels har en njutbar sommar, men inte minst att ni haft möjlighet att besöka KSSS nyaste satsning; en egen medlems-, gäst- och eventhamn på bästa plats invid Djurgården.

Denna dröm har KSSS närt under snart två års tid och vi är omåttligt stolta att det nu ligger en tillfällig hamn på plats redan denna säsong. Nu vill vi ta nästa steg, nämligen att etablera den som en permanent KSSS hamn. Vi ser också att denna hamn blir basen för den hållbara mötesplats vi valt att kalla för ”Stockholm Ocean Hub”. Nu hoppas vi även på medlemmarnas stöd att förverkliga denna dröm!

Ett projekt av denna kaliber kräver mycket. Allt från planering, tillstånd, bygglov och finansiering. En hamngrupp är etablerad och jobbar med frågan sedan ett år tillbaka. Mycket återstår att få på plats, men KSSS förhoppning är att under hösten/vintern ha fått en bra finansiering på plats, som ger oss styrkan att fatta detta stora investeringsbeslut.

Vi behöver din hjälp att gå från dröm till verklighet

Under våren har Sällskapet redan fått ett enormt positivt stöd från ett 30-tal medlemmar som sagt sig villiga att stötta med ett viktigt grundkapital. Vi kallar dessa ankarinvesterare för Commodore- och Captain’s Club (CCC).

Utöver detta hoppas vi nu på ett brett stöd från våra medlemmar genom tre olika paket; Harbour Master, Flag Officer och Dockers. Mer om dessa paket kan du läsa om längre ner.

Vi hoppas att ni, liksom styrelsen och kansliet, blir inspirerade av denna möjlighet för Sällskapet att återetablera en bas mitt i hjärtat av vår vackra huvudstad. I god tid inför vårt 200-årsjubileum 2030.

För frågor och intresseanmälan kontakta gärna Stefan Rahm eller Anna Englund.

 

KATEGORIER

HARBOUR MASTER

Bidrag 50 000 kr

Antal i denna kategori: 25 stycken

Innehåll

  • Avgiftsfri hamnplats sju dagar första året (*)
  • KSSS Hamnmedaljong
  • Särskilda VIP-inbjudningar
  • Namnskylt modell mindre
  • Omnämnande i KSSS Årsbok

*gäller ej då gästhamnen är abonnerad för evenenmang (tex.Gotland Runt, Stockholms Flytande Båtmässa)

FLAG OFFICER

Bidrag 30 000 kr

Antal i denna kategori: 20 st

Innehåll

  • KSSS Hamnmedaljong
  • Namnskylt på flaggstång (*)
  • Omnämnande i KSSS Årsbok

DOCKERS

Bidrag 15 000 kr

Antal i denna kategori: 100 st

Innehåll

  • KSSS Hamnmedaljong
  • Omnämnande i KSSS Årsbok
Ett dedikerat bankkonto har etablerats för denna medlemsinsamling. Inga av dessa medel kommer användas för något annat syfte än att etablera KSSS Djurgårdshamn. SEB: 5428 10 005 18. Ange NAMN vid inbetalning.


PS. Det finns även några få ”kuvert” kvar inom CCC. Är ni intresserade av att lära mer om just detta, så ta gärna kontakt med Patrik Salén ([email protected]).