Stockholms Flytande Båtmässa 2021

Den 2 – 5 september kommer KSSS Djurgårdshamn att byta ansikte och fyllas av nya, spännande och vackra båtar. KSSS arrangerar då en flytande båtmässa och en unik möjlighet för båtbranschen att kunna visa upp det bästa av och för svenskt båtliv, mitt i Stockholm.

Vi kommer att erbjuda plats för 75 utställande båtar fördelade på två bryggor. Vid den tredje bryggan erbjuds besökare att lägga till och på så sätt kunna ta sig till mässan sjövägen. Som extra attraktion och ögongodis för alla båtintresserade kommer vi att på brygga A visa upp några av Sveriges vackraste klassiska segel- och motorbåtar.  

På land, på gräsplanen norr om Junibacken kommer vi att erbjuda marina företag att visa upp sina produkter och träffa sina kunder i tält med golv och el samt ramp för företagsnamn. Dessutom kommer det att finnas ett café där besökarna kan fika eller ta något enklare att äta. Vi kommer också att göra det lätt för besökarna att hitta genom skyltning och infodiskar. 

Marknadsföring och information 

Målgruppen för KSSS flytande båtmässa är alla båtintresserade i Stockholmsregionen och inte minst alla KSSS medlemmar. Mässinfo med utställarförteckning kommer att finnas www.ksss.se, där utställare också kan lägga länkar till sina egna sidor eller erbjudanden. 

Genom våra mediapartners Search Magazine och Skärgårdsradion samt Visit Stockholms kanaler når vi också en bredare publik. Och vi kommer att vara aktiva på sociala media.  

KSSS medlemmar kommer att bjudas in till ett premiärarrangemang första dagen på den flytande båtmässan. 

Öppettider besökare

Torsdag      2 sep            kl 16-19 VIP-kväll

Fredag       3 sep             kl 10-18

Lördag       4 sep             kl 10-18

Söndag      5 sep             kl 10-16

Vi berättar gärna mer när ni kontaktar oss.

[email protected]