FUNKTIONÄR 2023

Bra länkar:

FUNKTIONÄR 2023 – kort & snabb info

 Anmälningar

Anmälan till alla våra regattor görs enbart via webben och är viktigt - för dig och för oss - för att kunna säkerställa god kommunikation: Anmäl dig HÄR
Efter anmälan skickas en bekräftelse ut.

KSSS Regattor 2023

En lista över våra regattor 2023 finns HÄR.

Måltider

Till alla våra regattor försöker vi äta gemensam frukost eller morgonfika. Då har vi även genomgång inför ”dagens segling”.

I samband med frukost finns det oftast även möjlighet att göra sitt egna lunchpaket, alternativt finns de redan klara beroende på typ av regatta och var regattan seglas.

After Sail är något vi försöker genomföra på samtliga regattor.Under regattorna i Sandhamn äter vi gemensam middag i Trollgården, på Skeppsholmen i samband med Gotland Runt erhålls måltidskupong för de dagar man arbetar.

Kläder

Likt tidigare år tillhandahåller KSSS piké för alla funktionärer. Säsongens färg är mörkblå med snyggt KSSS tryck. De som som jobbar sammanlagt minst två regattor får en HH Racing Bag.

Tidplan

Inför en regatta skickas det ut en bekräftelse på deltagande som även innehåller tider, samlingar,seglingsföreskrifter och annat som kan vara bra att ha.

Mailadressen är: [email protected]

Utbildningar 2023

KSSS Planerar att genomföra en rad olika utbildningar under våren 2023. Anmälan kommer upp när respektive utbildning är satt.

Utbildningar finns för alla olika  funktioner i Svenska Seglarförbundets regi. Kolla gärna på 

www.svensksegling.se/utbildning. Dessutom sker KSSS-orienterad utbildning som kommuniceras under året.