Konfirmationsblankett 2021

Vänligen fyll i blanketten senast 1 maj 2021

För att få konfirmeras ska man vara döpt och medlem i Svenska kyrkan.

När man döps blir man medlem i kyrkan (gäller även om man döps under lägret).  Inför lägret kommer vi att stämma av att alla uppgifter om dopet finns i Kyrkoboken. Om något inte stämmer (ex plats och datum för dopet) kontaktar vi er.

Svenska kyrkan ger ett bidrag på 8 350 kr för de som är medlemmar i Svenska kyrkan och som betalar kyrkoskatt. Bidraget är avdraget i lägeravgiften, om deltagaren inte är medlem i Svenska kyrkan debiteras ni 8 350 kr i efterhand. För att gå ur svenska kyrkan måste man göra ett aktivt val.

Har ni funderingar kring detta är ni alltid välkommen att ringa Kyrkokansliet i Uppsala: 018-16 95 00. Telefontider: måndag-fredag 8.30–12 och 13–16.30.

HÄLSOFRÅGOR

KSSS ORDNINGSREGLER

Som konfirmand på KSSS Långholmen är det viktigt att du följer lägrets ordningsregler. De har kommit till för att skapa trivsel för såväl elever som ledare och för att alla skall ha så roligt som möjligt. Gå igenom dessa regler tillsammans hemma.

Den elev som inte följer ordningsreglerna som gäller på KSSS kan bli hemskickad under lägertiden. Detta kan gälla tex kränkande beteende mot annan elev eller ledare. Observera att det inte är tillåtet att ha med sig droger, alkohol, tobak, vapen (såsom kniv). Skulle något av dessa ting dyka upp kommer det att tas omhand av ledare och eleven kan med omedelbar verkan skickas hem.

Vid hemskickning av elev återbetalas ingen lageravgift till föräldrarna.

Hemskickning sker efter samtal med anhöriga.