KSSS Elitseglare på plats i Miami

Från snö till varmvatten. Efter en bra uppstart på 2014 med ett fysläger uppe i Spåtind, bar det av direkt till Miami för våra elitseglare.

Jesper Stålheim åkte mot Sydney och Josefin åkte mot Kanarieöarna och Teneriffa och för övriga bar det västerut.Precis som vanligt levererar Miami med kanonföre på vattnet. Olika förhållanden.Alla båtar tar vara på all möjlig seglingstid. Två pass om dagen eller ett längre pass under dagen beroende på inriktning.

470  Anton och Fredrik  har varit här längst och hunnit med både havssegling och inomskärs. I 49er klassen visar Gustav Pettersson/Marcus Anjemark stora framsteg efter sejouren på Nya Zeeland. 49FX tjejerna Julia Gross och Cissi Jonsson likaså även Johanna Sommarlund/ Therese Antman är med på tåget. Sju svenska 49er och FX båtar på plats. En Nacra med Sandra Sandqvist/ David Jonsson som gör debut på nästa veckas World Cup och en RSX bräda med unga Andrea Holm som också gör debut.

Under kommande helg seglar vi Nord Amerikanska mästerskapen. Ser blåsigt och "kallt" ut. Svensk väder. Som vanligt med andra ord.

Vi håller dig uppdaterad.

Björn Johansson