Stena Recycling – ny huvudpartner till KSSS

Med Stockholms Skärgård som idrottsarena är en bra miljö och rent vatten en av de viktigaste förutsättningarna för KSSS verksamhet. Därför är det fantastiskt roligt att få hälsa Sveriges ledande återvinningsbolag – Stena Recycling AB – välkommen som ny huvudpartner.

- Vi är stolta över att få Stena Recycling som huvud- och titelpartner till KSSS. Genom vårt samarbete får vi en partner inom hållbara återvinningslösningar som via sin expertis ger vårt event,  ÅF Offshore Race på Skeppsholmen, ytterligare en dimension, säger Stefan Rahm, klubbdirektör på KSSS.

Stena Recycling samlar årligen in flera miljoner ton restprodukter. Järnskrot, metaller, farligt avfall, elektronik, plast och papper - oavsett vad som produceras kan bolaget ta hand om och förädla alla typer av material. Med avancerad teknik skapas sedan nya råvaror till stål- och metallverk, gjuterier och pappersbruk runt om i världen.

- För Stena Recycling är det här en spännande satsning där vi i nya nätverk och sammanhang får möjlighet att berätta om, och visa hur, vi kan skapa värden genom hållbar materialåtervinning, säger Kristofer Sundsgård, VD Stena Recycling.