Prova på sprint-segling under ÅF Offshore Race - FULLT!

KSSS nystartade Aktivitetskommitté bjuder i samarbete med She Captain in till en exklusiv prova-på-segling i den snabba och roliga klassen J/70 mitt under upptakten till ÅF Offshore Race.

EVENTET ÄR FULLT!


Ett rekordstort intresse för sprint-segling, över hundra personer har anmält sig, fantastiskt kul att se detta stora intresse bland seglande tjejer! Mer information om eventet kommer att skickas ut till de anmälda. 

 

Eventet riktar sig särskilt till tjejer med allt ifrån ingen till lång seglingserfarenhet. Ni kommer att segla i lag om fyra personer tillsammans med en duktig coach utanför Race Village på Skeppsholmen. Därefter ses vi för after sail i Bryggmästarbaren för en kall dryck i solen.

 

När  Lördag den 30 juni med start kl 15.30
Var Race Office på ÅF Offshore Race, Skeppsholmen, Stockholm  (kartor finns på evenemangsområdet)
Hur

Rekommenderar gymnastikskor och bekväma kläder, flytväst och sjöställ finnas att låna på plats.

Anmäl dig via formuläret nedan.

Seglingen är kostnadsfri, eventuell dryck/mat bekostas av deltagarna själva. 
Deltagarantalet är begränsat.

Vi ser framemot en spännande seglingsupplevelse tillsammans med dig! KSSS Aktivitetskommmitté 

Med stor kärlek och passion för segling vill vi i KSSS Aktivitetskommitté att sporten ska bli tillgänglig för fler. Vi verkar för att skapa förutsättningar för ett livslångt engagemang i KSSS, arbetar för att öka antalet kvinnor på sjön samt erbjuder lägerupplevelser för barn som av olika anledningar inte fått möjligheten att prova på segling. 

 

KSSS andelssegling

Säsongen 2018 lanserar KSSS konceptet andelssegling. Med fyra stycken klubbägda J/70 tävlingsbåtar arrangerar KSSS organiserad träning med två olika andelsupplägg. Andelseglingen riktar sig till dig med seglingserfarenhet som vill utveckla din kappsegling. Andelssegling innebär inte att du har ägarskap i en båt, tvärt om, du seglar och KSSS tar hand om allt rörande service, vinterförvaring och finmeck. Mer segling - mindre ägande!


She Captain

Nätverket She Captain är till för alla båt- och sjöintresserade kvinnor som vill ha inspiration, kunskap och pepp för ett aktivt liv på sjön.Här är alla välkomna oavsett erfarenhets- och kunskapsnivå. Vi finns för dig som redan lever ett aktivt båtliv, för dig som är nyfiken och för dig som hittills aldrig satt din fot på en båt. Det vi alla har gemensamt är vår vilja att addera mer jävlar anamma i våra liv, skapa möjligheter att ta nya kliv ut på sjön, känna modet växa för att själv kasta loss med båten – och samtidigt ha riktigt kul under tiden!