Paulina Karlsson förstärker verksamheten i Djursholm

KSSS verksamhet i Ranängen (Djursholm) är en mycket viktig bas för rekrytering av seglare till KSSS verksamhet. KSSS satsar nu extra och anställer Paulina Karlsson till tjänsten som huvudtränare i Ranängen. Paulina tillträder den 1 april och kommer att ansvara för den operativa verksamheten på KSSS anläggning i Ranängen.

Paulina Karlsson är uppvuxen på KSSS i Ranängen där hon har seglat både Optimist och Laser. På senare år har hon lagt mycket av sin energi på att arbeta som tränare för barn och ungdomar och i synnerhet hos KSSS i Ranängen. Detta har hon utfört på ett mycket framgångsrikt sätt tillsammans med övriga tränare i Ranängen.

För att skapa mer kontinuitet för verksamheten anställer nu KSSS Paulina som huvudtränare i Ranängen mer ansvar.

-          KSSS verksamhet i Djursholm och Ranängen är en viktig del av KSSS verksamhet. Det är superviktigt att vi tänker långsiktigt och kan behålla tränare med stort engagemang, seglingskunskap och pedagogisk kompetens. Paulina har gjort ett mycket bra jobb och är mycket omtyckt av våra medlemmar. Därför är jag väldigt glad över att ha henne med oss i en utökad roll i Ranängen, säger Anders Bengtsson, Träningsansvarig på KSSS.

Parallellt med huvudtränartjänsten studerar Paulina på högskolan till förskollärare och därför är tjänsten en deltidstjänst.

På KSSS anläggning i Ranängen/Djursholm bedrivs träningsverksamhet för barn och ungdomar samt kappsegling i jolleklasserna. Efter mycket hårt jobb av många inblandade fick Ranängen till ett nytt klubbhus och hamnplan 2004 och numera är anläggningen en mycket bra ändamålsenlig träningsanläggning för att kunna segla med KSSS i Norrort.