Stockholms Flytande Båtmässa - succé som blir tradition?

Stockholm Flytande Båtmässa kan inte annat än beskrivas som en veritabel succé. Mer än 12 000 besökare under fyra dagar, nyheter och fina erbjudande, utställare och båtar som sken i kapp med solen. Redan nu börjar planeringen för att kunna göra detta evenemang till en tradition i KSSS nya Djurgårdhamn.

Med otroligt kort tid för planering och arrangemang lyckades KSSS, tillsammans med utställare, partners, leverantörer och frivilliga krafter sy ihop en flytande båtmässa. Och det var inte bara den korta tiden som var en utmaning, att skapa ett arrangemang som var både välkomnande och covid-säkert föranledde en hel del frågetecken och rynkande av pannor. Men alla dessa rätades ut och när mässan öppnade på torsdagskvällen med medlemsmingel och tillströmmande nyfikna besökare kändes det att det var succé på gång. Och de följande dagarna strömmade publiken till. På avdelningen med energismarta båtar diskuterades framtida båtliv med el- och foiling-lösningar. Båtarna som premiärvisades hade en strid ström av nyfikna besökare och det har rapporterats om många båtförsäljningar under mässan. Dessutom såg vi många som lämnade mässans pop-up butiker med fyllda kassar och belåtna leenden.
Alla inblandade: Utställare, publik, flanörer, medlemmar och frivilliga var rörande överens om att Stockholms Flytande Båtmässa i KSSS Djurgårdshamn förtjänar att bli en tradition.

Stockholms Flytande Båtmässa arrngerades av KSSS i samarbete med båtbranchens riksförbund Sweboat.

Bilder från Stockholms Flytande Båtmässa