Rapport från KSSS Artemis Youth Program

Dag tre och vi började som vanligt med tidigt gympass med teamet följt av en riktig bamsefrukost, sen hoppade vi i monster ribben och brände över till pir 30/32 där alla teamens tält fanns.

Utanför lekte Oracle runt och försökte foila med sina spaceade centerbord, killarna från Artemis höll ett öga på framstegen men var lugna när Oracle gång på gång dunsade ner i vattnet igen. Efter Oracles uppvisning så fanns behov av meckhjälp i Artemis tältet och vi slängde oss i verktygslådan.

Efter diverse arbetsskador av ihärdigt polerande av skrovet så kunde vi spegla oss i båten och gick vidare till vinschar och splitsning. Vinscharna plockades försiktigt isär och kugghjulen rengjordes och oljades, det är ju alltid lätt att plocka isär, men svårare att pussla ihop igen…

Efter 4 timmar kände vi oss fortfarande inte möra nog och drog ett gympass till på basen, grinding KSSS vs. Mango, en lätt match. Inte. Men vi kämpade, och stupade ändå nöjda efter hejarop från resten av seglarna i gymmet. Taco Truck räddade oss när resurserna började tryta, nu taggar vi för segling imorgon, gäller att hålla i sig och akta sig för hajarna!