Aktuellt

Här finner du den senaste informationen om vad som händer på Sandhamn och hur det påverkar gästplatser i hamnen. Sidan uppdateras kontinuerligt!

Hamnen delvis abonnerad 8/8-12/8

Med anledning av Sandhamnsregattan by Bluewater är delar av hamnen på Sandhamn abonnerad för Tävlande båtar med start Onsdag 8/8 12:00 till Lördag 12/8 12:00. Om hamnen blir full så hänvisar vi som vanligt till Telegrafholmen och Lökholmen.

Hamnen abonnerad 3/7 - 5/7

Med anledning av ÅF Offshore Race är hamnen på Sandhamn helt abonnerad för tävlande båtar. För gästhamnsplats vänligen besök oss på Lökholmen eller Telegrafholmen. 

Avsaltningsanläggning klar

Avsaltningsanläggningen på Sandhamn är färdig och bryggorna förses nu med vatten producerat i hamnen. Vi har inte oändlig tillgång då maskinerna har viss produktionsbegränsning så nyttja det med respekt.

Nyheter 2018

- Nytt servicehus med duschar, toaletter och tvättstuga

- Avsaltningsanläggning byggs under maj som kommer förse bryggorna med färskvatten.

- Ändrade priser: KSSS Medlemmar erhåller 10% rabatt istället för en fast prislista. 

- M/S Häftig kommer under högsäsong att gå till 23:00 på vardagar (tidigare 22:00)

- KSSS Telegrafholmen öppnar under säsongen.

- Utökat antal bokningsbara platser på www.dockspot.com, 34st (tidigare 17st)

Viktig information inför öppningen den 27/4.

Fredag den 27/4 öppnar vi hamnarna på Sandhamn och Lökholmen. Pga beslut från kommunen är det förbjudet att fylla vattentankar med dricksvatten från ön. Vi håller tillsammans med bluewater på att installera en avsaltningsanläggning i hamnen men tills den är färdig så kommer det inte finnas något vatten tillgängligt på bryggorna. Fyll vattentankarna innan ni kommer ut.

 

Läs mer om Bluewater: https://www.bluewatergroup.com/

 

 

Boka plats i hamnen redan idag!

Nu har vi öppnat bokningen på www.dockspot.com , säkra din plats inför sommarens seglats redan idag. Båtar över 50fot bokar som vanligt via hamnkapten på [email protected]