JSM på Hisingen i Göteborg

Gemensamt JSM i Segling för 39e gången i allas Glenns i Göteborg.

Det känns fantastisk att vara del  av den 39 årgången av ett gemensamt Junior SM, säger Björn Johansson, KSSS Sportchef som deltog själv som junior för första gången i Västerås 1974.

Vi ställer upp med närmare 10 procent av alla båtar/ brädor från KSSS. 40 båtar och många med vinstchans.Sex coacher år på plats, Laserbanan Gustav Svensson, E jolle Tomas Westerbrand, Claes Törnsten  på Zoombanan. Optimistjolle Ton Törn och Jonathan Hamou och Björn Johansson på 29er banan.

Vi ser starka ut i optimistjolleklassen, där de på killsidan få se upp med Emil Järudd, Fabian Bergman, Adrian Salamon och Ludde Lindqvist. På tjejsidan Filippa Löhr och Julia Sommarlund.

Konaklassen med Andrea Holm, Laser Radial med Lukas Bergman och Joel Jelf, och nykomlingen Hugo Svensson. Förra årets Optichamp i kvalen.

Vad kan Ranängens Zoom seglare hitta på. Är det dags nu för någon att ta klivet. Sex KSSS seglare med i klassen.

E jollarna. Kan Lussan Törnsten få till ett bra JSM i hennes sista chans. 

Sist men inte minst våra ISAF VM uttagna Ida Svensson och Rasmus Rosengren i 29er klassen. De skulle varit klara segerfavoriter i Ejolle klassen men är lika klara favoriter i 29ernklassen............ Perfekt väder är utlovat för segling.

Följ oss gärna..