KSSS söker en Juniorträningsansvarig

KSSS söker nu en juniorträningsansvarig som brinner för seglingssporten och ungdomar. För rätt person är detta sannolikt seglarsveriges roligaste arbete. Du skall ansvara för att ge KSSS barn och ungdomar Sveriges och kanske världens bästa seglingsutbildning och träning.

Juniorträningsansvariges huvuduppgifter blir att bredda basen av KSSS tränande kappseglande barn och ungdomar. I det uppdraget innefattas allt från rekrytering av nybörjarseglaren i grön grupp till att ansvara för utvecklingen av och genomförandet av ett högklassigt träningsalternativ på KSSS för 15 till 20 åriga kappseglare.Personen KSSS söker måste ha ett djupt och genuint intresse av att utveckla barn och ungdomar till framstående kappseglare samt även ha den administrativa kunskapen och engagemang som krävs för att lyckas i rollen.

Rollen rapporterar direkt till KSSS Klubbdirektör men samarbetar nära med KSSS Sportchef som ansvarar för KSSS elitverksamhet och laget mot OS 2016.

Känner du att detta är ett jobb för dig, skicka CV och personligt brev till johan@ksss.se. Ditt svar vill vi gärna ha före den 1 oktober. Vi kommer dock att löpande hålla intervjuer varför tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Läs mer här

Om du har några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Klubbdirektör Johan Hedberg på KSSS kansli, johan@ksss.se eller 0708-55 89 99