Stålheim lyfter utan att briljera.

Lättvind blev mellanvind i det övre registret på dagens seglingar .Jesper Stålheim gick med ytterligare en topp fyra segling upp i sammandraget. Jesper var ändå inte riktigt nöjd med det som hände första racet, som han upplevde svårt.

- Jag blev lite för passiv helt enkelt och det har man inte råd med bland de här herrarna, kommenterar Jeppe. Lång resa kvar dock.

Josefin får inte till första kryssarna riktigt bra än. Om vågorna dessutom är för små, korta kan det bli än svårare att använda sig av hennes riktiga segervapen. Här i Hyères har det inte kommit till sin rätt än.

Anton Fredrik tappade lite och var inte med i toppen alls idag.

Julia och Cissi borde fått till det lite bättre idag då det hade sin ”bästa” vind, men ligger kvar strax över topp 15.

Ida och Rasmus blixtrade till lite i första racet och rundade upp topp 5 som de höll hela vägen runt till 100 m för mål då ett felbeslut i en jipp kostade 6 båtar. Övriga tre seglingar blev starterna lite för förödande och första kryssarna blev för mycket mitt segling , vilket är riktig svårt i –Nacran. Man hamnar längst ner i ”säcken”.

Bästa svenska båt efter två dagar är Victor Bergström/ Victor Västernäs ,49er på en fjärde plats.

Imorgon får vi antagligen ytterligare en mellanvindsdag som frisknar till lite på eftermiddagen. Kolla gärna på track tracken så ser du facit.

KSSS Barometern Hyères efter dag 2
6. Jesper Stålheim, Laser S                                                                                                    10. Josefin Olsson, Laser Radial                                                                                              11. Anton Dahlberg/ Fredrik Bergström, 470 herr
18. Julia Gross/ Cissi Jonsson, 49er FX
26. Ida Svensson/Rasmus Rosengren, Nacra

Björn Johansson