Representera klubben i lagsegling

Den 5 oktober är det dags för GSYS National Team Race Cup som seglas i J/80 båtar mitt i Stockholm. Som KSSS medlem har du chansen att vara med i KSSS lag i denna roliga tävling.

Årligen får KSSS ett flertal inbjudningar till regattor från både Sverige och utomlands där vi ställer upp med ett klubblag. Denna gång är det dags för GSYS National Team Race Cup. Tävlingen seglas lördagen 5 oktober där vi tillsammans med Gamla Stans YS (GSYS), Stockholms Yacht-Klubb (SYK) och Havsörnarna tävlar om att vara bästa klubb i denna roliga varaiant av kappsegling. Nu vill vi bjuda in KSSS medlemmar till möjligheten att medverka i vårt lag som består av två besättningar om 4 personer där seglar matcher i två J/80 båtar mot ett annat lag som också har två besättningar i varsin J/80. Regattan startar kl. 08:30 på Nya Djurgårdsvarvet med seglingar hela dagen och avslutas med regattamiddag kl 18:00 på Klubbarnas Klubb dit även familj, vänner och bekanta är välkomna. Som KSSS medem kostar seglingen ingenting då klubben står för anmälningsavgiften, deltar du på middagen kostar kuvertet 450 kronor.

Är du intresserad att vara med skickar du din anmälan till [email protected], lagkapten för KSSS är vår ordförande i Bankappseglingskommitten, Johan Rockström som du också kan nå på [email protected] för frågor. Din anmälan vill vi ha senast 22 augusti.