KSSS Allmänna sammanträde 13 maj

Samtidigt som Allsvenskan i segling pågick för fullt i solskenet utanför på Baggensfjärden så samlades en liten, men röststark, skara medlemmar för att klubba igenom ett antal stadgeändringar i KSSS klubbhus.

Det var en tapper skara medlemmar som trotsade det fantastiska vädret och samlades i KSSS Klubbhus i Saltsjöbaden för att klubba igenom ett antal stadgeändringar. Ordförande Patrik Salén, 1:e vice ordförande Magnus Odin och klubbdirektör Stefan Rahm ledde mötet som förutom formalia egentligen enbart hade ett syfte, nämligen att genomföra följande förändringar i Sällskapets stadgar:

-          Ändra verksamhetsåret från nov-okt till jan-dec (påverkar paragraf 6, 12, 14, 17, 18 & 19)

-          Utvidga Klubbkommitténs ansvar till att även inkludera ”medlemsnytta” (påverkar paragraf 14)

-          Lägga till utmärkelsen ”Gastmedalj” i två valörer, guld & silver (påverkar Bilaga 5)

Mötet kunde godkänna samtliga förändringar enhälligt, och bjöds därefter på snittar och bubbel för sitt värv.

Förändringarna innebär i korthet att Sällskapet får ett verksamhetsår som sammanfaller med kalenderåret, vilket ger flertalet fördelar när bokslutet görs. Vidare får klubbkommittén officiellt ansvar för Sällskapets medlemsnytta, något som tidigare organiserat enbart under kansliet. Tills sist, föreslås en ny gastmedalj tas fram eftersom det upplevdes att det saknades en lämplig utmärkelse att ge en tex gast som tog OS-medalj.

 

Tack alla medlemmar för deltagandet!

Iohn Ryott, KSSS Informationskommitté