KSSS Business Cup 26/6 på Skeppsholmen

På KSSS Business Cup får KSSS partners möjlighet att mötas och prata affärer, inspireras av intressanta föreläsningar och kappsegla på riktigt med hjälp av professionella coacher. Evenemanget produceras av AtSea Events med J/92 båtar.

Torsdag 26 juni på Skeppsholmen gick det andra eventet av totalt tre av stapeln. Aktiviteterna öppnades upp med en mycket uppskattad föreläsning av Viktor Svensson, Vice VD på ÅF. Dagens överraskning stod även Viktor Svensson och ÅF för då man kallade upp den legendariske, bragdguldsvinnande längdskidåkaren Johan Olsson upp på scen.

De deltagande företagen var ÅF, Babor, Newsfactory, Taxi 020, Fredells och Menigo. Att kappsegla utanför Skeppsholmen mitt i stan kan enklast liknas med en blöt vilda västern. Det gäller att snabbt anpassa sig till skiftande vindförutsättningar och att göra det bästa av de alternativ som står till buds.  Efter åtta väl genomförda seglingar med en tilltagande vind och en avgörande final stod det klart att Taxi 020 Lag 1 kammat hem segern tätt följt av Newsfactory och trean Taxi 020 Lag 2.

Fredag 27 juni genomför vi vårt sista KSSS Business Cup med nya föreläsningar och nya lag på vattnet. Vi vill passa på att rikta ett stort tack till alla företag som kämpat hårt och väl! För mer information om eventet den 27/6 vänligen se här.

Varmt välkomna!