KSSS Eskaderseglingar

KSSS Långseglingskommitté erbjuder årligen flera härliga eskadrar i våra hemmavatten och i utlandet.

Att delta i en av KSSS familjeeskadrar erbjuder en unik möjlighet att ge din semester extra spänning. Våra familjeeskadrar är fyllda med spännande aktiviteter, där barnen har chansen att skapa varaktiga vänskapsband.

KSSS Långseglingskommitté planerar flera spännande eskadrar riktade mot olika målgrupper sommaren 2024. Sommarens eskaderprogram är nu publicerat, och du kan anmäla dig från och med den 27 januari 2024 kl.10.00 genom att klicka på "Eskaderanmälan 2024" i vänstermenyn.

Våra eskadrar tar dig till extraordinära smultronställen och vi prioriterar alltid barnens nöje och engagemang i seglingen. Vi strävar efter att skapa upplevelser som lockar dem att fortsätta segla år efter år.

Tillsammans besöker vi fina gästhamnar och naturhamnar, där vi kan samlas på berget för att grilla och umgås till långt efter att solen gått ner.

Ge dina barn ett härligt seglingsminne! Segla med KSSS familjeeskadrar!

För att få en inblick i våra tidigare eskadrar, besök gärna  Facebooksidan KSSS Eskader eller vårt Instagramkonto.

Vi letar hela tiden efter nya eskaderledare. Är du nyfiken på om detta skulle kunna vara något för dig så hör av dig till Långseglingskommitténs ordförande Andreas Nordin på tel. 076 888 1771 eller maila KSSS långseglingskommitté [email protected] så snart som möjligt. Läs mer här.

Vi ses i sommar!

 

 

 

 

 

 

 

Bild: Janne Malmström, Ichiban Event