KSSS Eskaderseglingar

KSSS Långseglingskommitté erbjuder årligen flera härliga eskadrar i våra hemmavatten och i utlandet. Dessutom står KSSS värd för sommarens Vikingaträff där också medlemmar från de nordiska vänklubbarna GKSS, NJK, KDY och KNS är inbjudna. En chans att verkligen uppleva något unikt för alla medlemmar!

KSSS Långseglingskommittée erbjuder årligen flera härliga eskadrar i våra hemmavatten.

Att segla med en av våra familjeeskadrar är en chans att verkligen uppleva något unikt, och sätter lite fart på semestertillvaron. Vi ordnar massor av aktiviteter på våra familjeeskadrar, och barnen lär känna nya seglarkompisar som räcker hela året om, i flera år.

Eskadersommaren 2021 startar redan till Kristi himmelsfärdshelgen, då det finns möjlighet att prova på eskaderseglandet under några sköna dagar i maj. Sedan seglar vi våra klassiska familjeeskadrar söderut mot Öland och norrut mot Finland. Eskadersäsongen avslutas med en Kräfteskader innan skolan börjar.

Alla eskadrar bjuder på speciella smultronställen att besöka, men viktigast när vi seglar med ungar är… att ungdomarna har kul. Vi vet vad som får barn och tonåringar att hänga med på båten, ha kul och komma med ombord även nästa sommar. Vi badar, lekar, seglar jolle, badar, spelar kort, kapsejsar, lär oss knopar, badar, busar, paddlar gummijolle... och får nya kompisar att dela segling och sjölivet med.

Vi besöker fina gästhamnar och naturhamnar, där vi kan samlas på berget, grilla tillsammans och har chansen att sitta och filosofera till långt efter solen gått ned.
Ge dina barn ett härligt seglingsminne! Segla med KSSS familjeeskadrar!

Bild: Foto: Janne Malmström, Ichiban Event 

Se bilder från tidigare eskadrar på Facebooksidan KSSS Eskader eller vårt Instagramkonto