Träning kölbåt

På jollesidan har KSSS tränare och seglingsverksamhet i världsklass. Nu tar vi också ett stort steg för att utveckla kölbåtssegling genom att göra det enklare för våra medlemmar att träna och tävla i kölbåt med din egen båt, eller i vår andelssegling.

I vår andelssegling köper du ett abonnemang till en av våra träningsgrupper. Under 2024 kommer vi att ha en träningsgrupp, en kappseglingsgrupp och en sprintgrupp. Träningsabonnemanget innebär att du seglar och utvecklar din kunskap tillsammans med din tränare och ditt team. KSSS tar hand om allt underhåll och meckande. Mer Segling – mindre ägande, helt enkelt! 
Vi erbjuder också träning för J/70 med egen båt. Då tränar du på torsdagar tillsammans med våra andelsseglare med kappseglingsabonnemanget. 
Vi vill också skapa möjligheter för yngre seglare att ta steget in i kölbåtssegling på hög nivå. Därför arrangerar vi Offshore Clinic. KSSS Offshore Clinic arrangeras av KSSS i samarbete med Team Pro4u. Teamet har varit Sveriges mest framgångsrika havskappseglingsteam under de senaste åren med bl.a. pallplatser på EM och VM i havskappsegling de senaste sju åren.