Aktuellt

Här finner du den senaste informationen om vad som händer på Sandhamn och hur det påverkar gästplatser i hamnen. Sidan uppdateras kontinuerligt!

Regattor och evenemang 2024

Under våra regattor kan det finnas färre platser tillgänliga för gästand båtar. Vänligen se datumen nedan för att bäst planera sommaren:

  • 6-8 juni, Sandhamn open. Hamnen delvis abbonerad. 
  • 28 juni-3 juli, Gotland Runt. Hela hamnen abbonerad. (Eventuellt ledigt mellan sön 30/6 13:00 och tis 2/7 10:00).
  • 18-19 juli, Njord Gofast. Hamnen delvis abbonerad. 
  • 7-10 augusti, Sandhamnsregattan. Hamnen delvis abbonerad. 
  • 25-25 augusti, Visbypokalen. Hamnen delvis abbonerad.
  • 7-8 september, She Captain. Hamnen delvis abbonerad. 

Ny brygga

Tidigare brygga tre i år är ersatt med nya pontoner. I samma veva byter vi namn på bryggorna - numera A,B och C (från väst till öst). 

Vattenbrist

Här på Sandhamn har vi en enorm vattenbrist. Vi har installerat en avsaltningsanläggning från bluewater sen några år tillbaka men den har inte kapacitet att fylla alla båtars tankar. Vi har satt en maxgräns på 100L vatten per båt för att se till att våra tankar inte ska ta slut. Tidigare brygga tre är numera ersatt med nya pontoner. I samma veve byter vi namn på bryggorna - numera A,B och C (väst till öst).

Avsaltningsanläggning klar

Avsaltningsanläggningen på Sandhamn är färdig och bryggorna förses nu med vatten producerat i hamnen. Vi har inte oändlig tillgång då maskinerna har viss produktionsbegränsning så nyttja det med respekt.

Boka plats i hamnen!

www.dockspot.com kan du förboka din plats. Båtar över 50fot bokar som vanligt via hamnkapten på [email protected]. Bokningen för 2024 öppnar senast 1/3.