Aktuellt

Här finner du den senaste informationen om vad som händer på Sandhamn och hur det påverkar gästplatser i hamnen. Sidan uppdateras kontinuerligt!

Lågsäsongen startar

Från och med den 21a augusti (v34) kommer hamnkontorets öppettider minska något i takt med att personalstyrkan avtar. Det samma gäller vår passbåt "Baljan" som så småningom kommer köras enbart på bestälnning - mer info finns under fliken "Passbåt till Lökholmen och Telegrafholmen".

Vi har öppet september ut samt helger i oktober. 

Brygga 1

I år kommer brygga 1, gästhamnsbryggan längst öster ut i hamnen, till stor del att tillhöra våra nya grannar vid SeaCluben. Vissa platser kommer därför inte vara tillgänliga denna säsong. 

Öppningshelgen 28 april

Den 28 april öppnar vi äntligen upp för säsongen 2023. Det kommer då finnas möjlighet att boka skjuts till gästhamnarna på Lökholmen och Telgrafholmen. 

Regattor 2023

Under våra regattor kan det finnas färre platser tillgänliga för gästand båtar. Vänligen se datumen nedan för att bäst planera sommaren:

  • 3-5 juni, Sandhamn open. Hamnen delvis abbonerad. 
  • 3-6 juli, Gotland Runt. Hela hamnen abbonerad.
  • 3-5 augusti, Sandhamnsregattan. Hamnen delvis abbonerad. 

Andra event:

  • 7-9 juli, Powerboat weekend. Hamnen delvis abbonerad. 
  • 20-21 juli, Njord Gofast. Hamnen delvis abbonerad. 
  • 2-3 september, She Captain. Hamnen delvis abbonerad. 

Vattenbrist

Här på Sandhamn har vi en enorm vattenbrist. Vi har installerat en avsaltningsanläggning från bluewater sen några år tillbaka men den har inte kapacitet att fylla alla båtars tankar. Vi har satt en maxgräns på 100L vatten per båt för att se till att våra tankar inte ska ta slut. 

Avsaltningsanläggning klar

Avsaltningsanläggningen på Sandhamn är färdig och bryggorna förses nu med vatten producerat i hamnen. Vi har inte oändlig tillgång då maskinerna har viss produktionsbegränsning så nyttja det med respekt.

Boka plats i hamnen!

www.dockspot.com kan du förboka din plats. Båtar över 50fot bokar som vanligt via hamnkapten på [email protected].