Samarbetspartners

Gästhamnen har i år startat några nya samarbeten vi hoppas ska göra ert besök hos oss ännu bättre. Nedan följer en lista över våra samarbeten

Saltsjöbadens Golfklubb

På Saltsjöbadens vackra Golfklubb kan ni spela golf och för er som ligger i KSSS gästhamn så har ni möjlighet att låna klubb set. Enklast kommer ni till Golfklubben genom att ta tåget och en kort promenad alternativt kan ni ta en taxi på stolpen framför Grand Hotell.

Grand Hotell Saltsjöbaden

På hotellet framför marinan kan man naturligtvis bo men också ta en drink eller äta. Hotellet har också en fantastisk SPA anläggning för regniga dagar.

Holmens Kök och Bar

Mitt i vår egen gästhamn ligger Holmens Kök och Bar och badar i kvällssolen. Härlig mat och fantastisk stämning kännetecknar denna pärla bland skärgårdskrogar.

Stationshuset

Bara ett par hundra meter från Gästhamnen ligger Stationshusets Café och Restaurang. Ekologisk mat och fantastiskt kaffe. Soliga dagar är framsidan av huset ett populärt tillhåll bland alla Saltis boende.

Saltsjöbadens Järn och Färg

På Saltsjöbadens Järn och Färg huserar Tony med ett imponerande sortiment av både båttillbehör och alla sorters underhållsprylar. Servicen är kanon och välbekant i hela Saltsjöbaden.

ICA Saltsjöbadens Centrum

Om du behöver fylla på förråden så styr vägen till ICA på vad som i folkmun heter ”Tippen” Det går att ta tåget dit och tillbaka men också taxi med Nacka Värmdö Taxi som har en stolpe framför Grand Hotel. ICA Tippen har ett fantastiskt sortiment och mycket godsaker i sin manuella disk.