KSSS Pirateskader

Vår pirateskader riktar sig till båtar som seglar med barn i åldern 4-10 år ombord. Syskon i annan ålder är självklart välkomna men aktiviteterna är anpassade för denna ålder.

Det blir en traditionell familjeeskader med fokus på att ha trevligt tillsammans med familjen och ge våra barn ett minne för livet. Vårt mål är att även vi föräldrar ska hinna njuta av solnedgången i sittbrunnen eller på klippan tillsammans.

Det kommer finnas organiserade lekar/pyssel varje dag för barnen för att stärka gemenskapen men även tid för egna aktiviteter.

En viktig del är förstås att alla känner sig inkluderade och för att lära känna varandra startar vi eskadern på KSSS Lökholmen med välkomstdrink, utdelning av eskadertröjor till barnen och lite annat trevligt för att lära känna varandra. 

Vi kommer hålla oss till Stockholms skärgård och målet är att avsluta på Utö. Rutt är dock inte bestämt utan anpassas efter förutsättningar som gäller. Helt enkelt får väder, vind, och lust styra. Varje kväll håller vi skepparmöte där morgondagens rutt diskuteras och bestäms. Vi är två eskaderledare, Daniel och Anna, men vi hjälps åt så att alla blir väl förtöjda och kan komma iland.

Det finns en viktig regel - alla barn upp till 12 år skall ha flytväst – alltid – och alla föräldrar hjälps åt att hålla koll på alla barn. 

Mer information om den preliminära planen skickas ut till anmälda besättningar när det börjar dra ihop sig (ca 2-3 veckor innan eskaderstart)

För mer information kontakta någon av eskaderledarna eller anmäl er redan idag här.

Anna Berglund, [email protected], 070 092 0535

Daniel Rosengren, [email protected], 073 233 3272