Läger på Lökholmen

Seglarläger på Lökholmen vänder sig till de barn/ungdomar som vill segling och uppleva Stockholms underbara skärgård. På Lökholmen får man vara barn, leka, segla och ha skoj! Instruktörerna blir också barn på nytt, speciellt på kvällarna när kvällsaktiviterna drar igång, med olika teman som "Catch the Flag", baklängesdagen, Emil-dagen, disco, fotbollsmatcher och mycket mera. Fantasin är det verkligen inget fel på hos våra duktiga instruktörer.

Maten som serveras går inte av för hackor, det är allt från tacos till korv stroganoff och alltid goda grönsaker därtill. Vissa kvällar blir det varm choklad och ostmacka! 

Lägret börjar och avslutats kl 12:00 på respektive dag. Mer information kommer på mail direkt till deltagarna när lägret närmar sig.

Att vara på Löken, ger härliga minnen för livet!

Läs mer om anmälan här

Lägren är slutsålda 2021, länk till kölistan

Läger 1, 2 & 3

Lägret vänder sig till 11-15 åringar. Vi seglar RS Quest, Laser, C55 och IF-båtar. Varje läger har 70-75 deltagare och ca 25 instruktörer, kockar och meckar. 

Opti 1, 2 & 3

Optimistlägren vänder sig till 9-11 åringar. Här seglar vi optimistjolle och C55 i tre olika grupper. Antalet deltagare på optimistlägren är 50-55 barn och ca 15 instruktörer, kockar och meckar.

Instruktörsläger

KSSS läger för grundläggande instruktörsutbildning strävar efter att utbilda och utveckla ungdomar till att bli bra instruktörer inom segling och lägerverksamhet.
Lägret vänder sig till dig som är 16 år eller äldre. Läs mer här

 

AVBOKNING

Vid avbokning på våra läger på Lökolmen återbetalas lägeravgiften fram till 30 april 2021 minus en administrativ avgift på 1 500 kr. 

Vid avbokning efter 30 april 2021 sker ingen återbetalning.

Medlemsavgiften återbetalas ej.

Önskar du avboka kontatar du lägerkoordinator Marie Bratt på [email protected]


Kvarglömda kläder

Kvarglömda kläder från sommarens läger finns på kansliet i Saltsjöbaden tom 15 september, sen skickas de till välgörenhet. Saknar ni något går det bra att maila och fråga på [email protected] om det ev. finns i slarvlådan :)