Dagläger - Anmälan är öppen

KSSS erbjuder dagläger för de allra yngsta, 8 till 10-åringar, i Saltsjöbaden, Ranängen (Djursholm) och på Klockaruddsholmen ("Klockis") vid Djuröbron. Våra dagläger vänder sig till de som aldrig seglat eller seglat mycket lite. På daglägren seglar vi optimist och lär oss seglingens grunder, knopar och sjövett. Har du fundering på vilken nivå barnet befinner sig, så tveka inte att höra av er.

Dagarna börjar 09:00 och avslutas 16:00. Alla deltagare tar med sig egen lunch. Varje läger har ca 25 deltagare och ca 5 instruktörer.

Man behöver inte ha några förkunskaper för att kunna delta men måste kunna simma 200 meter. Nybörjare väljer själva om de vill segla ensamma eller tillsammans med en seglarkompis i båten.

Klicka nedan för att läsa mer om KSSS olika dagläger.

Saltsjöbaden

Saltis 1 vänder sig till dig som redan tränar (i exempelvis grön eller blå grupp) och kanske har en egen båt. OBS: Lägret utökas även till svarta och röda optiseglare 2020

Saltis 2 vänder sig till dig som är helt nybörjare eller seglat lite. På dessa kurser lär du dig allt från grunden och du behöver inte ha tidigare erfarenhet.

Ranängen/Djursholm

Ranängen vänder sig till dig som är helt nybörjare eller seglat lite. På dessa kurser lär du dig allt från grunden och du behöver inte ha tidigare erfarenhet.

Klockarudden

Deltagarna på Klockarudden, en liten ö vid Djuröbron, samlas varje morgon 09:00 på fastlandet vid gamla färjelägret invid bensinmacken, för gemensam transport ut till ön. Lägret vänder sig till dig som är helt nybörjare eller seglat lite. Här lär du dig allt från grunden och du behöver inte ha tidigare erfarenhet.

Gör mer information, klicka på någon av länkarna ovan eller nedan.