Vandrarhem

I Brygghuset på Telegrafholmen finns det dusch och toalett, bastu och fem stycken bokningsbara vandrarhemsrum. Medlemsrummet Rödkobben är reserverat för KSSS medlemmar och öppet dagtid under hamnens öppettider.

Rummen

Rum 1, 2 och 3 

Rummen som vätter ut mot hamnen och Rödkobbsfjärden är perfekta för paret eller den lilla familjen. Med en våningssäng med 90 cm madrass ovantill och 120 cm madrass nedtill, eget badrum med dusch och toalett bor man trivsamt 2-3 personer. Utdragslådor för förvaring av kläder och bagage finns under sängen.

Rum 4 (gaveln)

Rum 4 ligger på gaveln av Brygghuset in mot land. Rummet har två stycken våningssängar med 90cm madrasser och passar grupper upp till fyra personer. Toalett och dusch finns inne i Brygghuset och delas gemensamt med hamnens gäster. Utdragslådor för förvaring av kläder och bagage finns under sängarna. För att ta sig in till dusch och toalett måste man gå utomhus via huvudentrén.

Rum 5 (baksidan)

Rum 5 ligger på baksidan av Brygghuset och har två stycken våningssängar med 90cm madrasser och passar grupper upp till fyra personer. Toalett och dusch finns inne i Brygghuset och delas gemensamt med hamnens gäster. Utdragslådor för förvaring av kläder och bagage finns under sängarna.

Rödkobbsrummet

KSSS klubbrum Rödkobbsrummet på Telegrafholmen är avsett för KSSS medlemmar. Här kan man slappna av och njuta av den fantastiska utsikten över Rödkobbsfjärden. Rödkobbsrummet är öppet för medlemmar under dagtid då hamnen är öppen.

Öppettider

För privatpersoner har vandrarhemmet har öppet maj - september.

För företag och större grupper finns möjlighet att boka under vinterhalvåret. För förfrågan och offert vänligen maila [email protected].

Priser 

Rum    Pris per rum  Bäddar Antal personer Övrigt
1 1 600 SEK

1st 90 cm
1st 120 cm

2-3

Eget badrum

2 1 600 SEK 1st 90 cm
1st 120 cm
2-3 Eget badrum
3 1 600 SEK 1st 90 cm
1st 120 cm
2-3 Eget badrum
4 (Gaveln) 1 600 SEK 4st 90 cm 4 Gemensam toalett/dusch
5 (Baksidan) 1 600 SEK 4st 90 cm 4 Gemensam toalett/dusch

Barn upp till 6 år bor gratis.

Lakan går att hyra för 140 SEK per set och vistelse (OBS. Handduk ingår inte)

Som medlem i KSSS erhåller man 25% rabatt på ovanstående priser. Kontakta hamnkontoret för giltig rabattkod att nyttja i samband med bokning. 

(Priserna gäller maj - september)

Bokning

Använd Boka-knappen längre ned på sidan. 

Bokningsvillkor

Vid bokning skall namn, telefonnummer, antal personer, eventuellt medlemskap i KSSS samt ankomst- och avresedatum uppges.

Bokningen är bindande från det att den har bekräftats. Avbokning skall ske senast 7 dagar i förväg. Sker avbokningen därefter debiteras 50% av grundpriset. Vid utebliven avbokning debiteras fullt belopp.

Incheckning kan ske från klockan 15.00. Beräknar du anlända senare än klockan 18.00, vänligen meddela detta på förhand. 

Utcheckning skall ske senast klockan 12.00 avresedagen. Innan avresa skall rummet ha sopats och sängkläderna vikts ihop. Betalning går att göra med kort eller swish och sker i samband med bokning.

Vid frågor kontakta hamnpersonalen per telefon 070-213 20 66 eller mail [email protected]

För att boka följ länken nedan:

https://booking.agendo.io/profiles/69/services/