Lägeranmälan

Den 15 november 2022 öppnar en kölista till våra tre Konfirmationsläger 2024 där barn födda 2009 är välkomna.

Efterfrågan på platser till KSSS tre årliga konfirmationsläger är mycket hög. Vi tycker det är kul att intresset är så stort men dessvärre kommer troligtvis inte alla som vill att kunna gå på våra läger på grund av platsbrist. Därför har vi upprättat ett kösystem för våra konfirmationsläger, till fördel för våra trogna KSSS medlemmar.

Konfirmationsläget 2023 är fullbokade och har en lång kölista.

SÅ HÄR FÖRDLELAR VI PLATSERNA TILL VÅRA LÄGER

Man köper en köplats (150 kr) till ett av våra läger mellan 15-30 november. Då kan man önska vilket läger man i första hand önskar gå.

I första hand kommer vi att sortera listan i turordning efter tidpunkt (datum) som LÄGERDELTAGAREN blev medlem i KSSS. Ju längre tid som medlem, desto högre upp på listan. 

I andra hand kommer vi sortera listan i turordning efter tidpunkten för lägeranmälan. Ju tidigare köanmälan, desto högre upp på listan. Det innebär alltså att det är viktigt att hänga på låset när kölistan öppnas den 15 november, MEN som KSSS medlemmar kommer du att gå före de som inte är medlemmar.

Den 1 december 2022 kommer vi att skapa en lista baserat på tidpunkt (datum) som lägerdeltagaren blev medlem i KSSS. Ju längre tid som medlem, desto högre upp på listan. Därefter skicka ut ett antagningsbesked till de som fått en plats. Det som står högst upp på listan får sitt förtsahandsval och sen fördelas platserna vart efter. 

 Anmälningar efter 30 november läggs till i slutet av listan utan hänsyn till medlemstid i KSSS.

AVGIFTER FÖR KONFIRMATIONSLÄGER 2024

Köavgift: 150 kr
Bokningsavgift: 4 000 kr, sista betalningsdag för antagna 28/2-2023 (återbetalas ej vid avbokning)
Lägeravgift: 18 500 kr, sista betalningsdag för antagna 31/10-2023

När deltagaren tilldelats en plats på läger skickas ett antagningsbesked ut med betalningsintruktioner.

 

VID EVENTUELL AVBOKNING

Vid avbokning för konfirmationsläger 2023 innan den 30 april 2023 återbetalas lägeravgiften. Köavgiften och bokningsavgiften återbetalas ej. Vid senare avbokning sker ingen återbetalning. 

KSSS MEDLEMSKAP

Medlemskap är obligatoriskt för våra lägerdeltagare. Medlemsavgiften ingår inte i lägeravgiften utan betalas separat.

Om lägerdeltagaren inte är medlem sedan tidigare ska medlemsavgiften senast betalas i samband med anmälan. För 2023 är medlemsavgiften 620 kr för 0-19 år. Klicka HÄR för att gå direkt till betalning av medlemsavgifter.

BIDRAG FRÅN SVENSKA KYRKAN- FYI

Godkända lägerarrangörer (KSSS) av Stockholms stift får automatiskt ett bidrag efter att deltagaren slutfört konfirmationslägret. Bidraget är på ca 8 350 kr för medlemmar i Svenska kyrkan (de som betalar kyrkoskatt) och är avdraget i lägeravgiften. När man döps blir man automatiskt medlem i Svenska kyrkan (gäller även om man döps på lägret) och förblir så till man aktivt väljer att gå ur. 

BETALNING FRÅN UTLANDET

Instruktioner (på engelska) för betalningar från utlandet och utländska adresser hittar ni HÄR.