KSSS Open på Saltsjöbadens GK

Vi på KSSS har nöjet att hälsa dig som medlem hjärtligt välkommen till vårt årliga golfmästerskap KSSS Open som avgörs på, och i samarbete med, Saltsjöbadens GK torsdag 23 maj med kanonstart kl. 08:00. Vi samlas senast kl. 07:00 för registrering, information, frukost och uppvärmning.

Vi spelar vanlig poängbogey och tävlar både i lag och individuellt. Givetvis har vi också närmast hål och längsta drive. Efter avslutad runda blir det prisutdelning i Saltsjöbadens golfrestaurang där vi hoppas att så många deltagare som möjligt kan stanna kvar för en bit mat och lite dryck (på egen bekostnad).

Som KSSS medlem deltar du till en subventionerad tävlingsavgift av 450 kr (ordinarie greenfee är 650 kr) som betalas på plats. Är du medlem i Saltsjöbadens GK så är tävlingsavgiften 250 kr. I priset ingår startavgiften, en frukostsmörgås och fika, samt ett generöst prisbord.

Vem blir den lycklige som spelar hem den vackra pokalen och den stora äran i år? Anmäl dig snarast och senast 20 maj, med namn, hcp och golf-id, till Mats Olsson på [email protected] Antalet platser är begränsat och det är ”först till kvarn” som gäller. Har ni frågor så kontakta Mats på e-post eller på 070-633 6130.

För vägbeskrivning och information om Saltsjöbadens GK besök www.saltsjobadengk.se.

Hjärtligt välkommen!