KSSS söker Kommersiell direktör

KSSS har många kommersiella viktiga samarbetspartners. Vi söker nu efter en Kommersiell direktör som har viljan och kunskapen att utveckla klubbens befintliga och nya kommersiella samarbeten.

KSSS kommersiella samarbeten ger våra medlemmar, deltagare och besökare ett mervärde och förhöjd upplevelse vid kappseglingar och andra aktiviteter som klubben arrangerar. Dessutom ger dessa samarbeten ett ekonomiskt överskott som gör att fler barn, ungdomar och få komma ut på vattnet och utöva vår fantastiska sport, segling.

Rollen som kommersiell direktör innebär att du har ett övergripande ansvar för produktutveckling, paketering och framförallt försäljning av KSSS kommersiella rättigheter. En del marknadsföring, varumärkesarbete samt kommunikation ingår också.

Som Kommersiell direktör rapporterar direkt till Klubbdirektören. Placeringsort är Saltsjöbaden och i tjänsten ingår både resor och arbete utanför normal kontorstid.

Din profil

För uppgiften söker vi en engagerad person gärna med erfarenhet från försäljning och marknadsföring. Erfarenheter från varumärkesbyggnad och sponsring ser vi också som meriterande.
Vi vill att du har någon form av högskoleutbildning eller motsvarande och att du har handlingskraft samt en mycket god förmåga att kommunicera, både i tal och skrift, och att skapa resultat.

Vi erbjuder

Det är ett stimulerande och utvecklande arbete inom en fantastisk klubb med en historia från 1830. Kansliet är beläget i Saltsjöbaden och vårt arbete präglas av god sammanhållning, prestigelöst tänkande och en bra kombination av entreprenörskap och struktur. Ditt arbete kommer även att innebära många kontakter inom KSSS och med våra sponsorer. Tjänsten kan vara på hel- eller deltid.

Din ansökan

Välkommen att kontakta Stefan Rahm på 070-180 85 57 om du vill ha mer information om tjänsten. Ansök genom att maila in ditt CV och personliga brev till [email protected]. Vi behandlar ansökningar löpande och kommer att anställa så fort vi har en lämplig kandidat.

Kungliga Svenska Segel Sällskapet, grundat 1830, är Sveriges största segelsällskap med över 5 000 medlemmar, varav över 2 000 juniorer. Verksamheten omfattar träning, lägerverksamhet, kappsegling eskaderseglingar, klubbaktiviteter samt hamnverksamhet.