KSSS söker Seglingscoacher

KSSS har 4 stycken klubbägda J/70 båtar som dels används av privatpersoner för träning samt till företag som önskar en rolig aktivitet på vattnet. Nu söker vi duktiga, sociala och ansvarstagande seglingscoacher till eventseglingen.

Eventseglingen går ut på att ge gästerna en rolig och minnesvärd tävlingssegling där lagkänslan stärks och gästen känner sig delaktig. Seglingscoachens roll är att vägleda laget runt banan på ett intensivt, säkert och pedagogiskt sätt där gästerna är i fokus.

Vi söker därför dig som har lång erfarenhet av kappsegling, gillar sociala sammanhang och är en lugn och pedagogisk person med servicekänsla. Tidigare serviceyrken är mediterande men inget krav, rätt attityd är det viktigaste.

 

Jobbet

KSSS erbjuder dig som seglingscoach ett roligt jobb med möjlighet att träffa många personer i arbetslivet. Perfekt för dig som studerar och söker nya kontakter. Alla coacher erbjuds en Klass 8 utbildning (professionell skepparexamen) utan extra kostnad.

Eventjobbet sker mestadels på vardagar men ibland även på helger. Båtarna utgår normalt från Saltsjöbaden, KSSS. Jobbet omfattning är helt beroende på antalet bokningar, normalt mellan 1-2 event i veckan under högsäsong.

Lön efter erfarenhet.

 

Ansökan

Välkommen att kontakta Tim Danielson på 0736 79 73 15 om du vill ha mer information om tjänsten. Ansök genom att maila in ditt CV till
[email protected].

 

 

Kungliga Svenska Segel Sällskapet, grundat 1830, är Sveriges största segelsällskap med över 5 000 medlemmar, varav över 2 000 juniorer. Verksamheten omfattar träning, lägerverksamhet, kappsegling eskaderseglingar, klubbaktiviteter samt hamnverksamhet.