Marie Bratt blir ansvarig för KSSS lägerverksamhet

KSSS erbjuder hundratals unga medlemmar en fantastisk lägerupplevelse varje sommar. Detta gör vi genom duktiga ledare, härliga sommaröar, bra båtar och en välorganiserad planering. Som lägeransvarig kommer Marie att bli spindeln i nätet i denna fantastiska verksamhet.

- Det känns riktigt bra att vi lyckats rekrytera Marie. Lägerverksamheten är utan tvekan ett av våra viktigaste verksamhetsområden. För den här rollen behöver man vara en god administratör med en stor portion servicekänsla vilket Marie har. Dessutom är Marie en person med mycket energi vilket alltid är en tillgång i vårt kansliteam, säger Stefan Rahm, klubbdirektör på KSSS. 

Som barn hade Marie många fantastiska somrar på Lökholmen som lägerdeltagare och sen även som instruktör. Därefter följde som för de flesta en civil karriär. Marie är förutom utbildad civilekonom även sjuksköterska vilket är en bonus i denna roll.

Som Lägeransvarig för våra läger jobbar man mycket nära vår Juniorkommitté som är central för våra lägers genomförande och utveckling.