Funktionärsträff 26 november

Vi kommer sammanfatta ett år som inte bara handlat om pandemi. Vi har trots allt genomfört en mängd lyckade kappseglingar och provat nya former för arrangemangen. Som till exempel att vårt årliga funktionärsmöte nu genomförs digitalt. Vi välkomnar alla våra rutinerade funktionärer och, såklart, alla ni som är nyfikna på hur det är att vara funktionär. Mötet direktsänds från Grand Hotel Saltsjöbaden kl 18 - 19 den 26:e november. När du anmält dig får du inte bara en länk till mötet, du är också med i utlottning av fina KSSS prylar.

LÄNK TILL LIVESÄNDNINGEN

Funktionärsmötet kommer inte i första hand handla så mycket om året som gått utan mer om att se fram emot året som kommer. För vi ser verkligen fram emot 2021. Nu är kappseglingsprogrammet i stort sett spikat och vi kommer att pratat lite om de kommande höjdpunkterna. 2021 innebär också en uppdaterad regelbok och vi kommer att ta en titt på en del av nyheterna här.
Vi kommer också att göra en internationell utblick med en intervju med tävlingsledningen för Kieler Woche, världens största regatta och också en "inside preview" om planerna för seglingarna under OS 2024 och hur det kan komma att påverka våra kappseglingar fram till dess.

Väl mött

Anmäl dig här