KSSS söker nya medarbetare

Vi närmar oss nytt år med nya möjligheter. Nu söker vi en projektledare till KSSS Clinics och en Båt- och anläggningsmeck. Är detta drömjobbet för dig?

De nya tjänsterna:

KSSS söker projektledare till KSSS Clinics

Med KSSS fyra klubbägda J/70 båtar bedrivs andelssegling och företagssegling under namnet KSSS Clinics. Säsongen 2020 tog andelsseglingen verkligen fart men den pågående pandemin stoppade de flesta företagsseglingarna. Till säsongen 2021 vill vi öka verksamheten ytterligare och söker nu en projektledare till detta upplägg.

 

Båt- och anläggningsmeck

KSSS anläggningar och båtar är en förutsättning för klubbens omfattande verksamhet på vattnet och på våra öar. Nu söker vi dig som skall ingå i teamet som ser till att båtarna håller en hög kvalitet ute i vår verksamhet.

KSSS har mycket material igång på anläggningarna i Saltsjöbaden, i Ranängen och på våra lägeröar under sommarsäsongen. Detta är utbildningsbåtar (jollar och mindre kölbåtar) men också en hel del motorbåtar och annat kappseglings och träningsmaterial. För att verksamheten är viktigt att detta material sköts för att klara många timmars användning. För att hantera detta material har vi ett antal personer som ansvarar för dessa båtar och anläggningar under året.

Läs mer om tjänsterna och hur du söker här