KSSS söker digital kommunikatör

Som Digital kommunikatör hos KSSS befinner du dig i svensk seglings epicentrum. Du kommer vara involverad i att skapa relevant och engagerande innehåll för publicering i våra kanaler (web, nyhetsbrev, tryckta publikationer, YouTube-kanal och sociala medier). Kanaler som du uppdaterar med säsongsbetonat material för att inspirera och informera våra medlemmar.

KSSS har ca 6 000 medlemmar som seglar på läger, på havet, runt jorden, på OS, VM och Baggensfjärden. Under året har vi, KSSS, över ett 20-talet regattor där Gotland Runt är den största med närmare 2 000 seglare. Vid våra större regattor gör vi livesändningar och videomagasin, därför är det en fördel om du gillar att arbeta med rörliga medier.

 Vi tror att du är i början av din karriär, även om det inte är det viktiga. Du har relevant kunnande inom kommunikation, vilket kan vara utbildning eller ett stort privat intresse. Du behöver inte ha kunskap inom alla delar av kommunikation, för oss är det viktigt att du har en stark vilja och driv att lära dig. Vi ser att du är idéstark och är van att driva ditt eget arbete samt är mån om att nå resultat. Vi tror även att du är hands on och du har en förmåga att verkställa idéer. Arbetet är självständigt som ibland innebär arbete på helger och kvällar. I rollen ingår det att vara producent, redaktör och projektledare.

Bakom dig kommer du att ha ett fantastiskt team på KSSS kansli och klubbens Informationskommitté som arbetar ideellt med kommunikationsfrågor. Tempot är högt och det gäller att gilla att ha många bollar i luften, gillar man detta och ett hjärta som klappar för segling är jobbet ett oslagbart arbete.

 

Kvalifikationer:

-       Du kan skriva/kommunicera på svenska och engelska.

-       Du har flera års erfarenheter från olika kommunikationskanaler. Framför allt sociala medier.

-       Du älskar havet och båtlivet och det är meriterande om du kan segla.

-       Du ska ha erfarenhet och kunna arbeta i program som Photoshop, InDesign och Episerver CMS.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller efter överenskommelse. Din arbetsplats är på KSSS kansli i Saltsjöbaden men har flexibilitet och allt som oftast kommer du även kunna jobba från våra kappseglingsarenor, gästhamnar och lägeröar. Det finns stora möjligheter att utvecklas inom denna roll.

 

Ansökan

Lämna din ansökan och frågor till [email protected], 0701-808557 senast 28 februari.

Ansökningar kommer att behandlas löpande och anställning kan ske innan sista ansökningsdag.

 

Om KSSS

Kungliga Svenska Segel Sällskapet är Sveriges och ett av världens främsta segelsällskap och har ca 6 000 medlemmar, varav över 2 500 juniorer. Verksamheten omfattar träning, lägerverksamhet, kappsegling, eskaderseglingar, klubbaktiviteter samt hamnverksamhet. Bland sportsliga framgångar kan nämnas 17 olympiska medaljer och segrar i de flesta större nationella och internationella seglingstävlingar under årens lopp.