”Talk talk talk!” - Workshop med Mange Olssons Minnesfond

Fredag 1 juli, samma dag som utdelningen av Mange Olsson stipendier och Mange Olsson Priset, arrangerar Mange Olssons Minnesfond workshopen ”Talk talk talk!”. Workshopen vänder sig till aktiva juniorer inom sporten.

Mange var inte bara en av världens bästa havskappseglare utan även en mästare på att få människor att känna sig delaktiga och sedda, bara genom sitt sätt att kommunicera.

Under ledning av några av världens främsta seglare diskuterar vi vad som krävs för att möjliggöra era mål och intressen och inspireras av seglare med stor passion för sporten. Inspiratörerna i årets workshop är Stan Honey, vinnaren av årets Mange Olsson Pris, samt Sally Barkow, Annie Lush och Eloide Mettreux från besättningen på Team SCA i senaste Volvo Ocean Race.

Sally, Annie och Eloide har förutom Volvo Ocean Race även erfarenhet från OS och World Match Racing Tour. Stan Honey är en av världens mest framgångsrika navigatörer och vinnare av bland annat Volvo Ocean Race och Trophy Jules Verne.

”Talk talk talk!” leds av världsmästarinnan och OS-medaljören Marit Söderström Nord och Mange Olssons Minnesfonds grundare Richard Brisius. Det finns ett fåtal platser kvar för aktiva KSSS-juniorer.

Du som är aktiv junior och intresserad av att delta, meddela Anders Bengtsson per SMS 070-245 62 65 med en kort motivering. Först till kvarn!

Datum: Fredag 1 juli
Plats: Kulturfyren, Skeppsholmen
Tid: 13:00-15:00

För mer information om Mange Olssons Minnesfond och fjolårets stipendiater besök: www.mangeolssonsminnesfond.se

Seglarhälsningar

Mange Olssons Minnesfond