Tillsammans med SVEA Solar fortsätter KSSS utvecklas till en mer hållbar seglingsklubb

Solen är vår gemensamma energikälla och drivkraft till vind, det känns därför som ett naturligt steg i vårt hållbarhetsprojekt att ta bättre vara på solens energi. Tillsammans med SVEA Solar tar vi ytterligare ett steg i rätt riktning, mot en mer hållbar seglingsklubb säger Stefan Rahm, KSSS klubbdirektör.

Utöver effektiva solpaneler på Sjövillan i Saltsjöbaden, vilket säkrar lägre energipriser framöver, kommer SVEA Solar även installera elbilsladdare. En möjlighet för medlemmar och personal att ladda sina el- och hybridbilar framöver.

- För oss på SVEA Solar kändes det naturligt att bistå KSSS med solceller och elbilsladdare och vidare främja deras verksamhet då vi känner att KSSS tar ett stort ansvar i omställningen för ett förnyelsebart samhälle. Segling gör att man kommer nära naturen samtidigt som man färdas på ett miljövänligt sätt, vilket är något som vi gärna stöttar, säger Erik Martinson, VD på SVEA Solar.

Vid köp av en solcellsanläggning från SVEA Solar kommer KSSS medlemmar få en elbilsladdare för halva priset.

För mer information:
Stefan Rahm, Klubbdirektör KSSS, 070-180 85 57, [email protected]
Erik Martinson, VD SVEA Solar, 073-060 89 10, [email protected]

SVEA Solar är en ledande och rikstäckande installatör av solceller på den svenska marknaden. Företaget erbjuder kompletta lösningar för en färdig anläggning.