Buda hem en atlantsegling till förmån för Skota Hem

Många seglare drömmer om att segla över atlanten någon gång. Nu har du chansen att göra det samtidigt som du gör stor nytta. Vinn auktionen och få chansen att segla över atlanten på S/Y Adrienne och stötta samtidigt Stiftelsen Skota Hems viktiga verksamhet.

Gurra Krantz har till förmån för Skota Hems verksamhet, skänkt en Atlantsegling med S/Y Adrienne från Rio de Janeiro till Kanarieöarna i höst, till Rotarys Sjöloppis.

S/Y Adrienne drivs av Gurra Krantz på Gåshaga Marina. Båten används för närvarande i kanal5's satsning Över Atlanten. I programmet seglar kända profiler över atlanten tillsammans med en professionell skeppare och resan dokumenteras av ett filmteam. Nu kan det bli din tur!

Seglatsen kommer att ske september/oktober 2024 (cirka 22 dagar till havs). Flygresor, mat och logi är inkluderat; värde ca 75 000. Hela överskottet går till Stiftelsen Skota Hems verksamhet.

Skota Hem möjliggör sedan 25 år segling för människor med funktionsnedsättning. Läs mer om Skota hem här

Auktionen på Rotarys Sjöloppis pågår fram till den 24 maj. Läs mer om auktionen här.

Alla onlineauktioner på Rotarys Sjöloppis hittar ni här. Och den fysiska loppisen äger rum vid KSSS i Saltsjöbaden den 25 maj klockan 10-16.