Team KSSS visar även framfötterna på hemmaplan!

Under helgens Laser GP på Råå visade KSSS seglarna att man hittat formen även på hemmaplan. Förmodligen har man inspirerats av elitseglarnas framfart. I klasserna Laser Radial och 4,7 knep KSSS två av tre pallplatser!

Sundet bjöd på fantastiska seglingsförhållande under helgens Laser GP med bra vind och fina vågor. På plats var ett tjugotal Laserseglare från KSSS fördelade över Laser Standard, Radial och Laser 4,7. Många av seglarna har utvecklats under vintern och tagit ett kliv upp. Helgen har även speglats av bra laganda och bra teamkännsla. I radialklassen var det en tuff fight i toppen mellan Wille Kark och Hugo Svensson, båda KSSS. Till slut drog Wille det längsta strået och vann en poäng före Hugo. I Laser 4,7 har en trio bestående av Ask Lindstedt-Nyberg, August Jungstedt och Ossian Kamal hittat farten på banan. August knep förstaplatsen framför Ask med Fabian Magnusson GKSS som trea strax före Ossian på en fjärdeplats. 

Alla KSSS seglarna har seglat väldigt inspirerat och detta bådar gott inför framtiden. det har varit många fina individuella insatser på banan i helgen.  Vi har många talangfulla juniorer i Laserklassen och det skall bli kul att åter komma på banan med detta gäng redan nästa helg på GKSS i Långedrag.

För hela resultatlistan klicka här.

 

/ Anders Bengtsson