Nyheter för eskaderintresserade

Att segla tillsammans med andra i eskader är både trevligt och utvecklande. Det har många upptäckt och därför behöver vi fler som kan engagera sig.

Vi söker eskaderledare
Intresset för att segla eskader ökar för varje år. För att kunna möta den ökade efterfrågan, söker vi personer som vill engagera sig i KSSS eskaderverksamhet som eskaderledare. Ni kanske redan idag är en eller några familjer som seglar tillsammans och skulle vilja ta er eskadersegling till nästa nivå tillsammans med några nya familjer? Vi söker bland annat en eller fler personer som vill leda ytterligare en Pirateskader för barn i åldern 4-10 år. Som eskaderledare får du stöd och support från KSSS och framförallt är det väldigt kul, både för barn och vuxna. Är du nyfiken på om detta skulle kunna vara något för dig så hör av dig till Långseglingskommitténs ordförande Mark Hallquisth på 0722- 450 372. Det går också bra att skicka ett mail till [email protected].

Senioreskader
Långseglinskommittén har en önskan om att kunna dra igång en ”senioreskader” som vänder sig till er som är i era bästa år, barnen utflugna och jobbet på kraftig nedtrappning. Ni är intresserade av att segla eskader och bredda ert umgänge inom KSSS. Vi hjälper till med att knyta kontakter, planera seglingar och bistå med tankar och idéer. Tveka inte att höra av er till Långseglingskommitténs ordförande Mark Hallquisth på 0722- 450 372 alternativt skicka ett mail till [email protected].

Eskadersegling med ICOYC (International Council of Yacht Clubs)
Annapolis Yacht Club bjuder in till en veckolång eskadersegling på Chesapeake Bay den 7-14 oktober 2022. Är du intresserad av att få mer information så tveka inte att höra av dig till Robert Hansson (ordförande Internationella Kommittén) på 072-556 29 00 eller till Mark Hallquisth (ordförande Långseglingskommittén) på 0722-450 372.