TEAM KSSS Opti goes archipelago!

Under slutet av påsklovet arrangerade KSSS i sammarbete med Svenska optimistjolleförbundet och Stockholms seglarförbund ett påskläger för regionens alla tävlingsoptimister på Sandhamn/Lökholmen.

45 seglare, med besökare även från Åland, Norrland, Västkusten, Skåne och en seglare från Boston, USA var på plats tillsammans med sju tränare. Sandhamn och Östersjön bjöd inledningsvis på riktigt tuffa förhållanden med hård kall ostvind, men lägrets två sista dagar bjöd på riktigt soliga smörförhållanden på Rödkobbsfjärden. Lägret hade sin bas i klubbens fantastiskt fina anläggning på Lökholmen, där seglare och tränare bodde i lägerstugorna, medan ett stort antal föräldrar huserade på Sandhamns Seglarhotell. En väloljad organisation för markservice borgade för att seglare och tränare kunde fokusera på segling, teori och sociala aktiviteter.

Trötta men väldigt nöjda konstaterade seglare, tränare och föräldrar att Lökholmen/Sandhamn är något alldeles speciellt.

Stort tack till alla seglarna för er fina inställning, tränare Maurizio Bencic, Ton Thörn, Josefin Åkesson, Tindra Forssén, Lova Forssén, Viggo Larue och Wilhelm Dahlberg för grym träning och alla föräldrar för hjälpande händer!

 

 ❤️⛵️

/Martin Wigforss,

KSSS Träningskommié