Eskaderprogram 2023

KSSS Långseglingskommitté arrangerar flera spännande eskadrar med start i Stockholms skärgård sommaren 2023

KSSS Pirateskader 9-16 juli (vecka 28) 
Vår pirateskader riktar sig till båtar som seglar med barn i åldern 4-10 år ombord. Syskon i annan ålder är självklart välkomna men aktiviteterna är anpassade för denna ålder. Max 7 deltagande båtar. Läs mer här. 

KSSS Familjeeskader med tonåringar 9-16 juli (vecka 28) 
Denna eskader riktar sig till familjer som seglar med tonåringar (12-16 år) ombord.
Max 7 deltagande båtar. Läs mer här.

KSSS eskader runt Gotland med våra äldre tonåringar med start vecka 28.
En långseglingseskader runt Gotland med våra äldre tonåringar med start vecka 28. Läs mer här.

Gör din anmälan redan idag genom att klicka på "Eskaderanmälan 2023" i vänstermenyn eller klicka här. Vi har ett begränsat antal platser. Varje eskader tar normalt ut en kölavgift per deltagande båt för att täcka vissa gemensamma kostnader. När vi har bekräftat er eskaderanmälan, så skickar vi ut information om hur man betalar kölavgiften.

Om du har frågor, så finns kontaktuppgifter till eskaderledarna i eskaderprogrammen. Du kan också maila [email protected] eller ringa Långseglingskommitténs ordförande Mark Hallquisth, 0722- 450 372 om du har andra frågor om att segla eskader med KSSS.

KSSS följer noggrant utvecklingen av Covid-19 och de direktiv som Folkhälsomyndigheten (FHM) och andra relevanta myndigheter lämnar. Vi hoppas att situationen snart ska förbättras men är samtidigt beredda att med kort varsel ändra och justera de eskadrar som idag är planerade. Det är viktigt att vi tillsammans tar ansvar för och begränsar smittorisken som Covid-19 medför.

Vi letar hela tiden efter nya eskaderledare. Är du nyfiken på om detta skulle kunna vara något för dig så hör av dig till oss så snart som möjligt. Läs mer här.

Tips!
Den som är intresserad av eskadersegling till Höga Kusten under sommaren 2023 kan titta in på https://tobiseskader.se/. Där har våra vänner i Eskaderklubben Tobis lagt upp information om deras sommareskader. 

Vi ses i sommar!