Royal Irish Yacht Club International Yacht Club Challenge

KSSS får varje år ett antal inbjudningar till regattor där vi får möjlighet att sända ett deltagande lag, se även under fliken ”Kappsegling KSSS klubblag” på vår hemsida.

KSSS har nu fått en inbjudan från the Royal Irish Yacht Club att skicka ett lag att delta i deras tävling Royal Irish Yacht Club International Yacht Club Challenge. Tävlingen går av stapeln 9–11 juni 2023 i Dun Laoghaire som ligger på den södra sidan av Dublin Bay. Antalet deltagande lag är begränsat till sju klubbar/lag.

Regattan sker i form av fleet race i j80-båtar som tillhandahålls av arrangören. Varje team ska bestå av 5 seglare varav en reserv.

Evenemanget inleds fredagen den 9 juni med en träningstävling och själva regattan pågår under lördagen och söndagen.

Arrangören står för anmälningsavgift, hyra av båtar och deltagarnas närvarande vid galamiddagen som hålls på lördagen. Övriga kostnader såsom för resa och boende ansvarar deltagarna själva för.

Om ni ingår i ett team och har intresse av att representera KSSS på denna regatta, vänligen kontakta snarast Robert Hansson, Internationella kommittén, på [email protected] eller Rebecka Harding, Bankappseglingskommittén, på [email protected].

 

 

Robert Hansson

Internationella Kommittén